Opis
PECTINA X58 1 KG – LOUIS FRANÇOIS
Sredstvo za teksturiranje tipa zgušnjavanja ili geliranja.Omogućuje proizvodnju reverzibilnih preljeva, s niskim udjelom šećera i vrlo dobro želiranom, elastičnom teksturom koja se može koristiti za premazivanje torti, biskvita i biskvita, na oko 50 do 55°C bilo izravno ili nakon razrjeđivanja.Također se može koristiti u slastičarstvu u proizvodnji kiselih nadjeva, poput onih za čokoladne kore.Termoreverzibilni gel, otporan na smrzavanje.Prosječna doza je 0,8 do 1,5%.
Sastojci:
-
nisko metilirani amidirani pektin E 440ii, saharoza il
dekstroza, dinatrijev difosfat E 450i (maks. 20%)*, trikalcijev fosfat E 341 iii (maks. 5%)*
maksimalni sadržaj P2O5: 11,93%
Skladištenje: zaštićeno od vlage i topline u zatvorenoj ambalaži
Rok trajanja: 2 godine od datuma proizvodnje
Nutritivna analiza za 100 g:
Energetska vrijednost: 710 kj / 170 kCal
Masti: 0 god toga zasićene masne kiseline: 0 g
Ugljikohidrati: 15 god čega šećeri: 15 g
Vlakna: 52 g
Proteini: 2 g
Natrij: 8,04 g
Alergeni: odsutnost
LOUIS FRANÇOIS rođen 1882. samouki je izumitelj koji je strastven prema radu Louisa Pasteura i drugih znanstvenika tog vremena. Instalirao je svoj laboratorij u Parizu i osnovao svoju tvrtku 1908. Vrlo brzo se zainteresirao za probleme očuvanja, teksture i emulzije s kojima se susreće u primjeni hrane. Tako osmišljava specijalitete bazirane na prirodnim proizvodima: agar agaru, gumi arabici i tragakantu te prahu jaja koji svoju primjenu nalaze u kulinarstvu. Više od jednog stoljeća tvrtka LOUIS FRANÇOIS održava ovu strast za inovacijom i izvrsnošću. S proizvodnim mjestom i laboratorijem u Ile-de-Franceu, Louis FRANÇOIS proizvodi i prodaje širom svijeta široku paletu proizvoda za pekarstvo, slastičarstvo, čokoladu, sladoled i gastronomiju.