Perla sprej ZLATNO

kn 98.75kn 299.00

Jestive boje u spreju mogu se koristiti za ukrašavanje šlaga, čokolade, ticino mase i masa na bazi šećera. Vrlo brzo se suši na svim podlogama i ima sedefeasti efekt. Posprejati sa udaljenosti od oko 20 cm.

Očisti

Opis

Perla sprej ZLATNO

Jestive boje u spreju mogu se koristiti za ukrašavanje šlaga, čokolade, ticino mase, marcipana i ostalih masa na bazi šećera. Vrlo brzo se suši na svim podlogama i ima sedefeasti efekt. Posprejati sa udaljenosti od oko 20 cm.

Sastav: etanol, bojila E172;E171;E133, voda, biljno ulje (suncokretovo), emulgator E433. Za hranu koja se smije bojati. Samo za profesionalnu upotrebu. Može sadržavati tragove mlijeka, lješnjaka, sulfita i soje.

Propelent: GLP/LPG 2.1. Samo za upotrebu s hranom.

Upute za potrebu: Za bojanje čokolade, proizvoda na bazi šećera i kreme od badema. Dobro protresti prije upotrebe. Posprejati tanki, jednolični sloj sa udaljenosti od oko 20 cm.

Maksimalno doziranje: 25gr/KG 5.4 Reg. 1129/2011

Skladištenje: Čuvati od izvora zapaljenja. Čuvati od sunčeve svijetlosti i temperatura većih od 50C.

Upozorenje:Ne unositi u organizam kao sprej. Ne udisati pare. Ne špricati u oči. Izbjegavati pretjeranu upotrebu. Bočica je pod pritiskom. Ne bušiti i paliti čak niti nakon upotrebe. Čuvati izvan dosega djece. Bočicu baciti kada je u potpunsti prazna. Ne špricati u otvoreni plamen ili užareni materijal. Bez primjene ventilacije moguće je stvaranje eksplozivne smjese. Upotrebljavati u dobro prozračenim prostorijama.

Nutritivne informacije za 100gr proizvoda: Energetska vrijednost 510,16/2.142,61 Kcal/Kj, Proteina(g):0,00; Ugljikohidrati(g):0,00; Šečer(g)0,00; Masti(g)0,25; Zasićene masne kiseline(g):0,02; Sol(g):0,25; Aluminij(g):0,56.

Proizvedeno u Italiji.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Veličina

,

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr