Odabir kategorije proizvoda

Pladanj sa staklenom kupolom Amines

kn 362.00

Ukupna visina 29 cm, promjer 24 cm.

Nema na zalihi

SKU: 109483,00 Kategorija:

Opis

Pladanj sa staklenom kupolom Amines

Predivan drveni pladanj sa staklenom kupolom Amines ukupne je visine zajedno sa kupolom 29 cm, a promjera 24 cm. Pladanj je napravljen od drva, a kupola od iznimno debelog i kvalitetnog stakla. Čak i bez kolača, ovaj će pladanj biti sam za sebe izvrstan ukras u vašemu domu ili slastičarni. Proizvođač Enzo de Gasperi, uvezeno iz Italije.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.