Posuda za topljenje čokolade- Bagno Maria

kn 95.00

Smeđa boja. Volumen: 1 litra.

Opis

Posuda za topljenje čokolade- Bagno Maria

Od danas je topljenje čokolade na pari još jednostavnije!

Sa ovom silikonskom posudom možeš topiti maslac, čokoladu i kuhati kreme na pari. Izvrstan dodatak za svaku kuhinju, a poslije upotrebe je spremiti u ladicu jer neće zauzimati puno mjesta ili je možeš i objesiti. Uz to će ova posuda za topljenje pristajati svakom loncu zbog svojeg jedinstvenog dizajna. Volumen: 1 litra. Unutarnji promjer posude:16,5 cm, promjer sa ručkama 28 cm, dubina 7 cm.

Otporno na temperature od -40 C do 230 C, ne koristiti u mikrovalnoj pećnici sa opcijom crisp. Napravljeno od 100% platinum silikona. Sukladno za upotrebu sa hranom.

pavonidea-logo

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr