Odabir kategorije proizvoda

Posuda za topljenje čokolade- Bagno Maria

kn 95.00

Smeđa boja. Volumen: 1 litra.

Opis

Posuda za topljenje čokolade- Bagno Maria

Od danas je topljenje čokolade na pari još jednostavnije!

Sa ovom silikonskom posudom možeš topiti maslac, čokoladu i kuhati kreme na pari. Izvrstan dodatak za svaku kuhinju, a poslije upotrebe je spremiti u ladicu jer neće zauzimati puno mjesta ili je možeš i objesiti. Uz to će ova posuda za topljenje pristajati svakom loncu zbog svojeg jedinstvenog dizajna. Volumen: 1 litra. Unutarnji promjer posude:16,5 cm, promjer sa ručkama 28 cm, dubina 7 cm.

Otporno na temperature od -40 C do 230 C, ne koristiti u mikrovalnoj pećnici sa opcijom crisp. Napravljeno od 100% platinum silikona. Sukladno za upotrebu sa hranom.

pavonidea-logo

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.