Odabir kategorije proizvoda

Premium 40 jednokratna dresir vrećica- 1 kom

kn 2.50

Cijena se odnosi na 1 komad proizvoda.

SKU: premium40-1 Kategorije: ,

Opis

Premium 40 jednokratna dresir vrećica- 1 kom

Premium 40 jednokratna dresir vrećica- 1 kom je uistinu čvrsta i vrlo zahvalna za rad. Iako je namjenjena za jednokratnu upotrebu možete je i oprati i iskoristiti drugi put. Vrlo su čvrste i otporne i svakako će vam neizmjerno pomoći u izradi slastica.

Dimenzije 400 mm – 1 komad

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.