Odabir kategorije proizvoda

Prozirna PVC kutija

kn 4.75kn 7.99

Prozirna PVC kutija s kojom će vaše slastice biti sigurne i zaštićene u transportu. Materijal je sukladan za upotrebu sa hranom.

Očisti
SKU: pvctr Kategorija:

Opis

Prozirna PVC kutija

Prozirna PVC kutija s kojom će vaše slastice biti sigurne i zaštićene u transportu. Materijal je sukladan za upotrebu sa hranom.

Vanjske dimenzije kutija:

  1. 195 x 140 x 40 mm
  2. 200 x 200 x 40 mm
  3. 250 x 150 x 40 mm
  4. 255 x 205 x 40 mm

Proizvedeno u Italiji.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Veličina

, , ,