Odabir kategorije proizvoda

Mart Box prozirne kutije za slastice- rola 15 m

kn 275.00kn 399.00

Mart Box dostupan u tri verzije.

Obriši
SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Opis

Prozirne kutije MartBox

Mart Box vam je uvijek pri ruci kada je riječ o ambalaži.

Prozirne kutije podesive po želji – rola od 15 m.

Mart Box dostupan je u 3 različite dimenzije baze: 48 x 48 mm, 60 x 60 mm i 85 x 85 mm.

Ovaj sustav pakiranja, praktičan i jednostavan za upotrebu, omogućuje pripremu rafiniranih prozirnih, prilagođenih pakiranja, korisnih za prikaz makaronse i drugih čokoladnih proizvoda.
Svaka Mart Box sadrži 15-metarsku plastičnu rolu: samo je izvucite na željenu duljinu, a zatim je izrežite škarama. Da bi se omogućilo precizno rezanje, vanjska ambalaža ima označenu mjernu traku.

Kartonski poklopci se prodaju zasebno.

Prozirne vrećice za izradu kutija- 15 m. Rola

Za više modela kalupa za čokoladu pogledajte u  KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Proizvodi Maretellato.

info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Veličina

, ,

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr

×