Quenelle-Žličnjaci 8 ml

kn 479.00

Vanjske dimenzije kalupa 400 x 600 mm, a pojedinačni gotovi proizvod 42 x 20 x 20 ml. Za 100 komada.

Na zalihi (može se unaprijed naručiti)Procijenjeno vrijeme isporuke : 4-5 dana

SKU: px071-1 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Quenelle-Žličnjaci 8 ml

Quenelle-Žličnjaci 8 ml – silikonski kalup vanjskih dimenzija 400 x 600 mm, a pojedinačni gotovi proizvod 8 ml. Na jednom kalupu istovremeno možete napraviti 100 komada žličnjaka. Dimenzije pojedinčanog gotovog proizvoda su 42 x 20 x20 ml. 3D kalupi odlikuju se kao i svi Pavoni silikonski kalupi svojom kvalitetom izrade od 100% platinum silikona. Svi silikonski kalupi savršeno odgovaraju profesionalnim mjerama. Otporni  od -40° do +280°C. Perivi su u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.

 

Proizvedeno u Italiji.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.