fbq('track', 'Purchase', {currency: "HRK", value: 100.00});
Odabir kategorije proizvoda

REALGHIACCIA – real icing

kn 78.00kn 331.00

Veličina pakiranja 500 g i 3 kg

Očisti
SKU: N/A Kategorija:

Opis

REALGHIACCIA je proizvod u prahu koji zamjenjuje pravi  real icing poboljšavajući njegove performanse. Jednom pomiješan s vodom, odmah je spreman za uporabu i može se nanijeti izravno na kolač uz pomoć dresir vrečice, stvarajući vrlo fine dekoracije. U usporedbi s tradicionalnim real icing, REALGHIACCIA zadržava svoju elastičnost tijekom vremena, olakšavajući upravljanje kolačima tijekom svih faza dekoracije.

Veličina pakiranja 500 g i 3 kg

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Težina

,

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.