Rezač za kolače- Mini Guitar EASY SYSTEM

Javite nam se na info@cutecolor.hr i zatražite svoju ponudu

Korisna površina rezanja: 25x28CM

PLAĆANJE DO 12 RATA BEZ NAKNADE I KAMATE

Korisna površina rezanja 25×28 cm. U pakiranje je uključen 1 inox pladanj, 1 plastična špatula, 3 zamjenske žice i 2 ključa za podešavanje žica. U pakiranje je uključen 1 okvir za rezanje. Ovaj uređaj je u skladu s Uredbom (EC) br. 2023/2006 GMP. Komponente i sirovine od kojeg je napravljen ovaj uređaj udovoljavaju Uredbi (EZ) br. 1935/2004 pogodni su za izravni i neizravni kontakt s hranom. Ovaj stroj se može koristiti u proizvodnim područjima u kojim je implementiran HACCP.

 

 

Očisti
SKU: MARCHITMINI Kategorija: Oznaka:

Opis

Rezač za kolače- Mini Guitar EASY SYSTEM

Rezač za kolače- Mini Guitar EASY SYSTEM jedsnotavan je za korištenje. Brzo rezanje proizvoda u jednom koraku. Rezač je od anodiziranog aluminija.  Može se potpuno demontirati radi lakšeg čišćenja i održavanja.

Korisna površina rezanja 25×28 cm.

U pakiranje je uključen 1 inox pladanj, 1 plastična špatula, 3 zamjenske žice i 2 ključa za podešavanje žica.

U pakiranje je uključen 1 okvir za rezanje.

Ovaj uređaj je u skladu s Uredbom (EC) br. 2023/2006 GMP.

Komponente i sirovine od kojeg je napravljen ovaj uređaj udovoljavaju Uredbi (EZ) br. 1935/2004 pogodni su za izravni i neizravni kontakt s hranom.

Ovaj stroj se može koristiti u proizvodnim područjima u kojim je implementiran HACCP.

Dupli rezač za kolače-Chitarre Guitar

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU MACHINE za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Širina okvira za rezanje

15 mm, 22 mm, 30 mm

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr