Odabir kategorije proizvoda

Rose Gold pumpica jestiva boja

kn 55.00

Veličina pakiranja 6 gr

Na zalihi

Opis

Rose Gold pumpica jestiva boja

Veličina pakiranja 6 gr.

Rose gold pumpica jestiva boja za dekoraciju čokolade, ticino / fondant mase, šlaga, marcipana, proizvoda na bazi šećera i badema. Dobro protresti prije upotrebe. Posprejati tanki jednolični sloj sa udaljenosti od oko 20 cm. Ne sadrži potisni plin, što omogućava potpuno iskorištavanje sadržaja bočice.

Sastojci:bojilo E171,E172,E122.

Upozorenja: Za hranu koja se smije bojati. Samo za profesionalnu upotrebu. Može sadržavati tragove mlijeka, lješnjaka, sulfita i soje. Bojilo E122 može negativno utjecati na pozornost i aktivnost kod djece.

Maskimalno doziranje: 38,46 gr/Kg

Skladištenje: Čuvati dobro zatvoreno na suhom mjestu.

Nutritivne informacije za 100 gr proizvoda: Energetska vrijednost: 163/683 Kcal/Kj, Proteina(g):0,00; Ugljikohidrati(g): 42,00; Šećeri(g):41 gr; Masti(g);0,00; Zasićene masne kiseline(g):0,00; Sol(g):0,01 gr; Aluminij(g):0,25 gr.

Proizvedeno u Italiji.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

×