Set nastavaka za dresir vrećice 12 kom

kn 135.00

Set nastavaka za dresir vrećice 12 kom od plastike. Visina pojedinačnog nastavka je 55 mm.

Na zalihi

SKU: PAVpb12 Kategorije: ,

Opis

Set nastavaka za dresir vrećice

Set nastavaka za dresir vrećice 12 kom od plastike, za dekoriranje slastica. Koristite ih sa dresir vrećicama za jednokratnu upotrebu ili sa silikonskim dresir vrećicama za višekratnu upotrebu. Visina pojedinačnog nastavka je 55 mm.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr