... ...
Odabir kategorije proizvoda

Silikonska šablona za izradu jestive čipke SMD 03

kn 71.25

Dimenzije šablone: 80,5  x 390 mm.

Nema na zalihi

SKU: PAVSMD03 Kategorija:

Opis

Silikonska šablona za izradu jestive čipke SMD 03

Silikonska šablona za izradu jestive čipke SMD 03. Silikonske šablone za izradu jestive čipke izrađene su od 100% platinum silikona i sigurni sa za upotrebu sa hranom.Mogu izdržati temperature od -40C do +230C. Dimenzije šablone: 80,5  x 390 mm. Upotrebljavajte ih sa smjesom za čipku MAGIC DECOR.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

×