Silikonske rukavice

kn 120.00

U pakiranju dolazi 1 komad/1 rukavica

DIM: 143 x 70 x 316 mm

Na zalihi

SKU: PAVchelatabl Kategorije: , Oznaka:

Opis

Silikonske rukavice

Silikonske rukavice od 100% platinum silikona. Otporne na temperature od -40 C do 250 C. Sigurne za upotrebu sa hranom, perive u perlici posuđa, otporne na smrzavanje i toplinu. Ne koristiti u mikrovalnoj pećnici sa opcijom crisp.

Ako često pečete ovo će vam postati najdraže kuhinjsko pomagalo. Materijal se ne kliže, ali je rukavica dovoljno mekana da savršeno pristaje na ruci. Možeš primiti hranu direktno pečenu iz ulja ili iz kipuće vode bez opasnosti od opeklina. Ne upijaju miris. Izbjegavati direktno izlaganje otvorenom plamenu. Ne rezati nožem.

Proizvođač Pavoni Italia.

U pakiranju dolazi 1 komad.

pavoni-logo

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr