Odabir kategorije proizvoda

Silikonski kalup Anđeo i vražičak

kn 74.98

Silikonski kalup Anđeo i vražičak

Na zalihi

Opis

Silikonski kalup Anđeo i vražičak

Silikonski kalup Anđeo i vražičak je silikonski kalup za izradu keksa i čokolade i svih ukusnih zimskih slastica. Može poslužiti i za izradu božićnih ukrasa ili kao slatki poklon. Ovaj kalup je fleksibilan, neljepljiv i lako se čisti ručno ili u perlici za posuđe.Može se koristiti u pećnici, mikrovalnoj pećnici, hladnjaku i zamrzivaču. Namastiti ga je potrebno samo prije prve upotrebe. Paket sadrži i recepte koji će Vam dati mnogo ideja za izradu blagdanskih slastica.

Vanjske dimenzije kalupa: 3330 x 250 x 12 mm. Veličina pakiranja: 195 x 265 x 55 mm. Dimenzije pojedinačnog gotovog proizvoda: 83 mm i visina 14 mm. Perivo u perilici posuđa. Napravljeno od 100% platinum silikona, pogodno za pečenje i zamrzavanje, otporno na temperature od -40 C do +230 C.

REGISTRIRANI DIZAJN

pavonidea-logo

DOSTAVA ZA HRVATSKU. Troškovi dostave razlikuju se ovisno o načinu plaćanja. Uplatu možete izvršiti direktno na naš račun. Ukoliko plaćate pouzećem trošak dostave je viši jer uključuje trošak otkupnine tj. novčane transakcije. Rok dostave je 2 radna dana, osim otoka i manjih mjesta gdje može varirati. U većini slučajeva pošiljke su isporučene idući radni dan. Za vrlo mala mjesta je moguće da će dostava trajati 48 h. Proizvodi na rezervaciji stižu prema rasporedu i kupac će biti obaviješten. Proizvodi na rezervaciji obično su na putu prema našem skladištu i uglavnom stižu za oko 3-4 radna dana. 

DOSTAVA ZA INOZEMSTVO Cijena dostave za inozemstvo varira ovisno u koju se zemlju šalje. Za Švicarsku postoji i fiksna naknada za uslugu carinjenja u iznosu 150 kn. Kupce iz Švicarske će kontaktirati naša služba za korisnike sa detaljima oko dostave.

Ako ne možete naći željeni artikl online, kontaktirajte nas bilo email-om ili telefonom  na mobitel 092 166 1673, a naše će Vam osoblje rado pomoći.

Cute Color tvoj partner u slastičarstvu, pekarstvu i HORECA