Silikonski kalup ATOMIC 3D

kn 168.00

Silikonski kalup ATOMIC 3D Vanjske dimenzije su 250X80X80 mm, Volumen pojedinačnog gotovog proizvoda je cca 1200 ml.

Na zalihiProcijenjeno vrijeme isporuke : 2-3 dana

SKU: PX4342-1 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Silikonski kalup ATOMIC 3D

Silikonski kalup ATOMIC 3D   je novi kalup iz kolekcije Pavoni Italia za 2018 godinu.

“Jako smo sretni  i ponosani na suradnju sa PAVONI ITALIA, i prestavit vam novu kolekcijU  silikonskih kalupa koji imaju stil i potpis PAVONI ITALIA .Sigurani samo da će se i vama sviđati  nova linija silikonskih kalupa iz kataloga PASSIONE DESIGNE 2018.”

Torte sa jasnim “undercut-om” koji dopušta kreaciju trodimenzionalnih slastica, vrlo mekanih linija i sofisticiranog izgleda. Nova linija Pavoflex kalupa, u nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Ova inovativna linija kalupa za torte kreirana je u suradnji svjetskim poznatim slastičarom.

Silikonski kalup ATOMIC 3D  odlikuju se kao i svi Pavoni silikonski kalupi svojom kvalitetom izrade od 100% platinum silikona. Dimenzije 250X80X80 mm. Otporni  od -40° do +280°C. Perivi su u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.Svi silikonski kalupi savršeno odgovaraju profesionalnim mjerama.Ovi silikonski kalupi 3D sa potpisom poznatih slastičara mogu se koristi za izradu slatkih i slanih, toplih i hladnih monoporcija za slastičarstvo, catering, HORECA, Budite i vi inovativni i ponudite  vašim kupcima, klijentima, gostima ili najbližima nove moderne  sofisticirane slastice pomoću novih silikonskih kalupa. U nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Vjerujemo da će vaši gosti ili kupci biti oduševljeni sa novim oblicima vaših slastica.

Vanjske dimenzije su 250X80X80 mm, Volumen pojedinačnog gotovog proizvoda je cca 1200 ml.

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

pavoni-logo