Silikonski kalup CALEIDON 3D monoporcija

kn 237.00

Silikonski kalup CALEIDON 3D monoporcija. Za 12 kom. gotovog proizvoda, volumen 93 ml.

Na zalihiProcijenjeno vrijeme isporuke : 2-3 dana

SKU: PX4317 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Silikonski kalup CALEIDON 3D monoporcija

Silikonski kalup CALEIDON 3D monoporcija  je novi kalup iz kolekcije Pavoni Italia za 2018 godinu.

“Jako smo sretani i ponosani na suradnju sa PAVONI ITALIA, i prestavit vam novu kolekciji monoporcija  silikonskih kalupa koji imaju stil i potpis PAVONI ITALIA .Sigurani samo da će se i vama sviđati  nova linija silikonskih kalupa iz kataloga PASSIONE DESIGNE 2018.”

Monoporcije i torte sa jasnim “undercut-om” koji dopušta kreaciju trodimenzionalnih slastica, vrlo mekanih linija i sofisticiranog izgleda. Nova linija Pavoflex kalupa 400 x 300 mm, u nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Ova inovativna linija kalupa za torte kreirana je u suradnji svjetskim poznatim slastičarom.

Silikonski kalup CALEIDON 3D monoporcija  odlikuje se kao i svi Pavoni silikonski kalupi svojom kvalitetom izrade od 100% platinum silikona. Dimenzije 300 x 400 mm. Otporni  od -40° do +280°C. Perivi su u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.Svi silikonski kalupi savršeno odgovaraju profesionalnim mjerama.Ovi silikonski kalupi 3D sa potpisom poznatih slastičara mogu se koristi za izradu slatkih i slanih, toplih i hladnih monoporcija za slastičarstvo, catering, HORECA, Budite i vi inovativni i ponudite  vašim kupcima, klijentima, gostima ili najbližima nove moderne  sofisticirane slastice pomoću novih silikonskih kalupa. U nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Vjerujemo da će vaši gosti ili kupci biti oduševljeni sa novim oblicima vaših slastica.

Vanjske dimenzije su 300 mm  x 400 mm, a pojedinačne dimenzije gotovog proizvoda promjer 66 mm i visine 34 mm. Volumen pojedinačnog gotovog proizvoda je cca 93 ml. Jedan kalup ima 12 utora.

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

pavoni-logo

 

DOSTAVA ZA HRVATSKU

Troškovi dostave razlikuju se ovisno o načinu plaćanja. Uplatu možete izvršiti direktno na naš račun. Ukoliko plaćate pouzećem trošak dostave je viši jer uključuje trošak otkupnine tj. novčane transakcije. Rok dostave je 2 radna dana, osim otoka i manjih mjesta gdje može varirati. U većini slučajeva pošiljke su isporučene idući radni dan. Za vrlo mala mjesta je moguće da će dostava trajati 48 h. Proizvodi na rezervaciji stižu prema rasporedu i kupac će biti obaviješten. Proizvodi na rezervaciji obično su na putu prema našem skladištu i uglavnom stižu za oko 3-4 radna dana.