Odabir kategorije proizvoda

Silikonski kalup Candy

kn 168.00

Vanjske dimenzije kalupa: 300 x 400 mm.

Pojedinačne dimenzije su 360 mm  x  39 mm i visine 35 mm.

Volumen pojedinačnog gotovog proizvoda je 360 ml. Kalup sadrži 5 utora.

SKU: px4309 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Silikonski kalup Candy

Pavoni Italia nudi novu kolekciju silikonskih kalupa, a ključna riječ je pravi 3D! Slijedite i vi nove trendove u slastičarstvu. Sa novim kalupima dobit ćete sofisticirani proizvod sa trodimenzionalnim izgledom.

Monoporcije i torte sa jasnim “undercut-om” koji dopušta kreaciju trodimenzionalnih slastica, vrlo mekanih linija i sofisticiranog izgleda. Nova linija Pavoflex kalupa 400 x 300 mm, u nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Ova inovativna linija kalupa za torte kreirana je u suradnji svjetskim prvakom u slastičarstvu Emmanuele Forconeom.

3D kalupi odlikuju se kao i svi Pavoni silikonski kalupi svojom kvalitetom izrade od 100% platinum silikona. Svi silikonski kalupi savršeno odgovaraju profesionalnim mjerama, a kada bi spojili 2 komada zajedno, činili bi dimenzije 400 x 600 mm. Otporni  od -40° do +280°C. Perivi su u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.

Vanjske dimenzije kalupa: 300 x 400 mm.

Pojedinačne dimenzije su 360 mm  x  39 mm i visine 35 mm.

Volumen pojedinačnog gotovog proizvoda je 360 ml. Kalup sadrži 5 utora.

Registrirani dizajn.

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

pavoni-logo

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr. Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.