Silikonski kalup JABUKA, TREŠNJA, BRESKVA 30 ML

kn 144.00

Silikonski kalup

Dimenzije pojedinačnog proizvoda su 39 Ø, volumen 30 ml. Kalup sadrži 15 udubina.

Nema na zalihi

Opis

Silikonski kalup

Silikonski kalup JABUKA, TREŠNJA, BRESKVA 30 ML. Silikonski kalupi sa mnoštvom kreativnih  oblika jednostavni su za upotrebu i realizaciju slatkih i slanih monoporcaija. Otpornost je od -40° do +280°C. Perivi u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.

Dimenzije pojedinačnog proizvoda su 39 Ø, volumen 30 ml. Kalup sadrži 15 udubina.

Proizvođač Silikomart

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr

×