Odabir kategorije proizvoda

Silikonski kalup JASMIN 3D monoporcija by Antonio Bachour

kn 237.00

Silikonski kalup JASMIN 3D monoporcija by Antonio Bachour. Za 12 kom. gotovog proizvoda, volumen 100 ml.

Na zalihi .

SKU: PX4355-1 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Silikonski kalup JASMIN 3D monoporcija by Antonio Bachour

Silikonski kalup Jasmin monoporcija by ANTONIO BACHOUR je novi kalup iz kolekcije Pavoni Italia za 2018 goddinu.

ANTONIO BACHOUR- “Jako sam sretan i ponosan na suradnju sa PAVONI ITALIA, gdje sam sudjelovao u izradi nove kolekciji monoporcija  silikonskih kalupa koji imaju moj stil i potpis.Siguran sam da će se i vama sviđati moja nova linija silikonskih kalupa.”

Monoporcije i torte sa jasnim “undercut-om” koji dopušta kreaciju trodimenzionalnih slastica, vrlo mekanih linija i sofisticiranog izgleda. Nova linija Pavoflex kalupa 400 x 300 mm, u nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Ova inovativna linija kalupa za torte kreirana je u suradnji svjetskim poznatim slastičarom ANTONIO BACHOUR.

Silikonski kalup JASMIN 3D BY ANTONIO BACHOUR odlikuju se kao i svi Pavoni silikonski kalupi svojom kvalitetom izrade od 100% platinum silikona. Dimenzije 300 x 400 mm. Otporni  od -40° do +280°C. Perivi su u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.Svi silikonski kalupi savršeno odgovaraju profesionalnim mjerama.Ovi silikonski kalupi sa potpisom poznatog slastičara ANTONIA BACHOURA mogu se koristi za izradu slatkih i slanih, toplih i hladnih monoporcija za slastičarstvo, catering, HORECA, Budite i vi inovativni i ponudite  vašim kupcima, klijentima, gostima ili najbližima nove moderne  sofisticirane slastice pomoću novih silikonskih kalupa JASMIN 3D by ANTONIO BACOUR. U nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Vjerujemo da će vaši gosti ili kupci biti oduševljeni sa novim oblicima vaših slastica.

Vanjske dimenzije su 300 mm  x 400 mm, a pojedinačne dimenzije gotovog proizvoda 65 mm i visine 57 mm. Volumen pojedinačnog gotovog proizvoda je cca 100 ml.

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

pavoni-logo