Odabir kategorije proizvoda
NOVO 2019

Silikonski kalup LOVELY KE060

kn 168.00

Silikonski kalup za torte LOVELY KE060 by ANTONIO BACHOUR. Za 1 kom. gotovog proizvoda, volumen 1000 ml.

 

Na zalihi .

SKU: KE060S Kategorije: , Oznaka:

Opis

TORTE ANTONIO BACHOUR

Silikonski kalup LOVELY KE060 By ANTONIO BACHOUR je kalup za torte iz kolekcije Pavoni Italia.

Monoporcije i torte sa jasnim “undercut-om” koji dopušta kreaciju trodimenzionalnih slastica, vrlo mekanih linija i sofisticiranog izgleda. Nova linija kalupa Pavocake, u nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Ova inovativna linija kalupa za torte kreirana je u suradnji svjetskim poznatim slastičarom ANTONIO BACHOUR.

Silikonski kalup LOVELY KE060 monoporcija BY ANTONIO BACHOUR odlikuju se kao i svi Pavoni silikonski kalupi svojom kvalitetom izrade od 100% platinum silikona. Dimenzije 300 x 400 mm. Otporni  od -40° do +280°C. Perivi su u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.Svi silikonski kalupi savršeno odgovaraju profesionalnim mjerama.Ovi silikonski kalupi 3D sa potpisom poznatog slastičara ANTONIO BACHOUR mogu se koristi za izradu slatkih i slanih, toplih i hladnih monoporcija za slastičarstvo, catering, HORECA, Budite i vi inovativni i ponudite  vašim kupcima, klijentima, gostima ili najbližima nove moderne  sofisticirane slastice pomoću novih silikonskih kalupa LOVELY KE060 by ANTONIO BACHOUR. U nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Vjerujemo da će vaši gosti ili kupci biti oduševljeni sa novim oblicima vaših slastica.

Pojedinačne dimenzije gotovog proizvoda 200 x 126 mm i visine 50 mm. Volumen pojedinačnog gotovog proizvoda je cca 1000 ml.

 

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr