Odabir kategorije proizvoda

Silikonski kalup Mikro Savarin Okruglo

kn 79.00

Vanjske dimenzije kalupa 175×300 mm. Volumen pojedinačnog proizvoda je 7,5 mm, a visina 13,5 mm. Kalup sadrži 28 udubina.

Na zalihi .

Opis

Silikonski kalup Mikro Savarin Okruglo

Formaflex® silikonski kalupi sa mnoštvom kreativnih  oblika jednostavni su za upotrebu i realizaciju slatkih i slanih monoporcija. Svi su silikoni jednake veličine 175×300 mm, što odgovara 1/4 veličine onih profesionalnih od 600x400mm, a kako bi se podudarali sa profesionalnom opremom. Otpornost je od -40° do +280°C. Perivi su u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.

Vanjske dimenzije kalupa 175×300 mm. Volumen pojedinačnog proizvoda je 7,5 mm, a visina 13,5 mm. Kalup sadrži 28 udubina.

pavoni-logo

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao “dostupan za rezervaciju”, biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Sastojci: gr 125 maslaca gr 75 parmezana gr 50 isomalta gr 8 soli gr 180 jaja cijelih gr 50 ricotta gr 50 koncentrata rajčice gr 125 bademovog brašna gr 100 krušnih mrvica gr 3 praška za pecivo gr 200 ricotte gr 5 timjana gr 2 papraPriprema: Izmiksajte maslac sa parmezanom, izomaltom i soli tako da dobijete prozračnu, ali ne i pjenastu smjesu. Postupno dodajte jaja, ricottu i koncentrat rajčice. Dodajte preostale prahove. Dresir vrećicom napunite udubine silikonskog kalupa FR073. Pecite na 175/185 °C cca 12-14 minuta. Nakon pečenja, ukrasite udubine sa ricottom i timjanom.