SNIŽENO
26 %
Uštedi Kn 19.00

Silikonski kalup Pahuljice

Kn 74.00 Kn 55.00

Silikonski kalup Pahuljice za izradu keksa i čokolade i svih ukusnih zimskih slastica. Može poslužiti i za izradu božićnih ukrasa ili kao slatki poklon. Ovaj kalup je fleksibilan, neljepljiv i lako se čisti ručno ili u perlici za posuđe.Može se koristiti u pećnici, mikrovalnoj pećnici, hladnjaku i zamrzivaču. Namastiti ga je potrebno samo prije prve upotrebe. Paket sadrži i recepte koji će Vam dati mnogo ideja za izradu blagdanskih slastica.

Na zalihiProcijenjeno vrijeme isporuke : 1-2 dana

SKU: FR106RSAS Kategorije: ,

Opis

Silikonski kalup Pahuljice

Silikonski kalup Pahuljice je silikonski kalup za izradu keksa i čokolade i svih ukusnih zimskih slastica kaoi slane zalogaje može se i peći u njemu. Može poslužiti i za izradu božićnih ukrasa ili kao slatki poklon. Ovaj kalup je fleksibilan, neljepljiv i lako se čisti ručno ili u perlici za posuđe.Može se koristiti u pećnici, mikrovalnoj pećnici, hladnjaku i zamrzivaču. Namastiti ga je potrebno samo prije prve upotrebe. Paket sadrži i recepte koji će Vam dati mnogo ideja za izradu blagdanskih slastica.

Vanjske dimenzije kalupa: 300 x 175 x 15 mm. Veličina pakiranja: 310 x 180 x 18 mm. Dimenzije pojedinačnog gotovog proizvoda: 83 mm i visina 14 mm. Perivo u perilici posuđa. Napravljeno od 100% platinum silikona, pogodno za pečenje i zamrzavanje, otporno na temperature od -40 C do +230 C.

pavonidea-logo

DOSTAVA ZA HRVATSKU. Troškovi dostave razlikuju se ovisno o načinu plaćanja. Uplatu možete izvršiti direktno na naš račun. Ukoliko plaćate pouzećem trošak dostave je viši jer uključuje trošak otkupnine tj. novčane transakcije. Rok dostave je 2 radna dana, osim otoka i manjih mjesta gdje može varirati. U većini slučajeva pošiljke su isporučene idući radni dan. Za vrlo mala mjesta je moguće da će dostava trajati 48 h. Proizvodi na rezervaciji stižu prema rasporedu i kupac će biti obaviješten. Proizvodi na rezervaciji obično su na putu prema našem skladištu i uglavnom stižu za oko 3-4 radna dana. 

DOSTAVA ZA INOZEMSTVO Cijena dostave za inozemstvo varira ovisno u koju se zemlju šalje. Za Švicarsku postoji i fiksna naknada za uslugu carinjenja u iznosu 150 kn. Kupce iz Švicarske će kontaktirati naša služba za korisnike sa detaljima oko dostave.

Ako ne možete naći željeni artikl online, kontaktirajte nas bilo email-om ili telefonom  na mobitel 092 166 1673, a naše će Vam osoblje rado pomoći.

Cute Color tvoj partner u slastičarstvu, pekarstvu i HORECA

Košarica