Odabir kategorije proizvoda

Silikonski kalup Pahuljice

kn 79.99

Silikonski kalup Pahuljice za izradu keksa i čokolade i svih ukusnih zimskih slastica. Može poslužiti i za izradu božićnih ukrasa ili kao slatki poklon. Ovaj kalup je fleksibilan, neljepljiv i lako se čisti ručno ili u perlici za posuđe.Može se koristiti u pećnici, mikrovalnoj pećnici, hladnjaku i zamrzivaču. Namastiti ga je potrebno samo prije prve upotrebe. Paket sadrži i recepte koji će Vam dati mnogo ideja za izradu blagdanskih slastica.

Na zalihi

Predviđeni datum isporuke: 25/05/2022

SKU: PAVFR106RSAS Kategorija: Oznaka:

Opis

Silikonski kalup Pahuljice

Silikonski kalup Pahuljice je silikonski kalup za izradu keksa i čokolade i svih ukusnih zimskih slastica kaoi slane zalogaje može se i peći u njemu. Može poslužiti i za izradu božićnih ukrasa ili kao slatki poklon. Ovaj kalup je fleksibilan, neljepljiv i lako se čisti ručno ili u perlici za posuđe.Može se koristiti u pećnici, mikrovalnoj pećnici, hladnjaku i zamrzivaču. Namastiti ga je potrebno samo prije prve upotrebe. Paket sadrži i recepte koji će Vam dati mnogo ideja za izradu blagdanskih slastica.

Vanjske dimenzije kalupa: 300 x 175 x 15 mm. Veličina pakiranja: 310 x 180 x 18 mm. Dimenzije pojedinačnog gotovog proizvoda: 83 mm i visina 14 mm. Perivo u perilici posuđa. Napravljeno od 100% platinum silikona, pogodno za pečenje i zamrzavanje, otporno na temperature od -40 C do +230 C.

pavonidea-logo

 

Dodatne informacije

Težina 0.0 kg
Dimenzije 0.0 × 0.0 × 0.0 cm

×