Odabir kategorije proizvoda

Silikonski kalup Procvale Ruže

kn 79.00

Silikonski kalup

Dimenzije pojedinačnog proizvoda su ø 70 mm h 37 mm, volumen 100 ml. Kalup sadrži 6 udubina.

Na zalihi .

Opis

Silikonski kalup

Silikonski kalup Procvale Ruže. Formaflex® silikonski kalupi sa mnoštvom kreativnih  oblika jednostavni su za upotrebu i realizaciju slatkih i slanih monoporcaija. Otpornost je od -40° do +280°C. Perivi u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.

Dimenzije pojedinačnog proizvoda su ø 70 mm h 37 mm, volumen 100 ml. Kalup sadrži 6 udubina.

pavoni-logo

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.