Silikonski kalup TOP CORAL

kn 129.00

Nove forme silikonskih kalupa linije TOP! Kalupi su inspirirani formama iz prirode, a omogućavaju igru volumenom i teksturom na slatkim i slanim tanjurima.

mm Ø 135 x 15 H
Vol: ~ 90 ml

Dimenzije kalupa: 175×300 mm

2 forme po kalupu

Silikonski kalup TOP CORAL upotrebite sa kalupom KE024.

Na zalihi (može se unaprijed naručiti)Procijenjeno vrijeme isporuke : 4-5 dana

Opis

Silikonski kalup TOP CORAL

Silikonski kalup TOP CORAL  je novi kalup iz kolekcije Pavoni Italia. Nove forme silikonskih kalupa linije TOP! Kalupi su inspirirani formama iz prirode, a omogućavaju igru volumenom i teksturom na slatkim i slanim tanjurima.

Kalupi se koriste za dekoraciju i ukrašavanje vrha torte,  koji dopušta kreaciju trodimenzionalnih slastica.

Sa novim kalupima dobit ćete sofisticirani proizvod sa trodimenzionalnim izgledom.Kalupi za realizaciju spektakularnih deserata sa trodimenzionalnim efektom razvijeni u suradnji sa svjetskim prvakom u slastičarstvu Emmanueleom Forconeom.

Pavoni silikonski kalupi svojom kvalitetom izrade od 100% platinum silikona Otporni  od -40° do +280°C. Perivi su u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.Svi silikonski kalupi savršeno odgovaraju profesionalnim mjerama.Ovi silikonski kalupi sa potpisom poznatog slastičara Emmanueleom Forconeom. mogu se koristi za izradu slatkih i slanih, toplih i hladnih monoporcija za slastičarstvo, catering, HORECA,

mm Ø 135 x 15 H
Vol: ~ 90 ml

Dimenzije kalupa: 175×300 mm

2 forme po kalupu

Silikonski kalup TOP CORAL upotrebite sa kalupom KE024.

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

pavoni-logo