Silikonski kalup TOP MINI IPNOSI

kn 129.00

Nove forme silikonskih kalupa linije TOP! Kalupi su inspirirani formama iz prirode, a omogućavaju igru volumenom i teksturom na slatkim i slanim tanjurima.

mm Ø 60×10 H

Vol: 30 ml

Dimenzije kalupa: 300 x 175 mm

2 forme po kalupu

Silikonski kalup TOP MINI IPNOSI je upotrebljen za dekoraciju krostate koja je realizirana sa kalupom MONO ROTONDA GIANLUCA FUSTO PX4334S.

Na zalihi (može se unaprijed naručiti)Procijenjeno vrijeme isporuke : 2-3 dana

Opis

Silikonski kalup TOP MINI IPNOSI

Silikonski kalup TOP MINI IPNOSI

Silikonski kalup TOP MINI IPNOSI je novi kalup iz kolekcije Pavoni Italia za 2019 godinun. Nove forme silikonskih kalupa linije TOP! Kalupi su inspirirani formama iz prirode, a omogućavaju igru volumenom i teksturom na slatkim i slanim tanjurima.

Sa novim kalupima dobit ćete sofisticirani proizvod sa trodimenzionalnim izgledom.Kalupi za realizaciju spektakularnih deserata sa trodimenzionalnim efektom razvijeni u suradnji sa svjetskim prvakom u slastičarstvu Emmanueleom Forconeom.

Pavoni silikonski kalupi svojom kvalitetom izrade od 100% platinum silikona Otporni  od -40° do +280°C. Perivi su u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.Svi silikonski kalupi savršeno odgovaraju profesionalnim mjerama.Ovi silikonski kalupi sa potpisom poznatog slastičara Emmanueleom Forconeom. mogu se koristi za izradu slatkih i slanih, toplih i hladnih monoporcija za slastičarstvo, catering, HORECA,

mm Ø 60×10 H

Vol: 30 ml

Dimenzije kalupa: 300 x 175 mm

2 forme po kalupu

Silikonski kalup TOP MINI IPNOSI je upotrebljen za dekoraciju KROSTATE koja je realizirana sa kalupom MONO ROTONDA GIANLUCA FUSTO PX4334S.

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

pavoni-logo