Silikonski kalup TOP MINI JELLY

kn 119.00

Nove forme silikonskih kalupa linije TOP! Kalupi su inspirirani formama iz prirode, a omogućavaju igru volumenom i teksturom na slatkim i slanim tanjurima.

Ø 110 x h 11 mm

Vol: 60 ml

Dimenzije kalupa: 240 x 140 mm

2 formata po kalupu

Na zalihi (može se unaprijed naručiti)Procijenjeno vrijeme isporuke : 4-5 dana

Opis

Silikonski kalup MINI JELLY

Silikonski kalup TOP MINI JELLY je novi kalup iz kolekcije Pavoni Italia.Nove forme silikonskih kalupa linije TOP! Kalupi su inspirirani formama iz prirode, a omogućavaju igru volumenom i teksturom na slatkim i slanim tanjurima.

Kalupi se koriste za dekoraciju i ukrašavanje vrha torte,  koji dopušta kreaciju trodimenzionalnih slastica.

Sa novim kalupima dobit ćete sofisticirani proizvod sa trodimenzionalnim izgledom.Kalupi za realizaciju spektakularnih deserata sa trodimenzionalnim efektom razvijeni u suradnji sa svjetskim prvakom u slastičarstvu Emmanueleom Forconeom.

Pavoni silikonski kalupi svojom kvalitetom izrade od 100% platinum silikona Otporni  od -40° do +280°C. Perivi su u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.Svi silikonski kalupi savršeno odgovaraju profesionalnim mjerama.Ovi silikonski kalupi sa potpisom poznatog slastičara Emmanueleom Forconeom. mogu se koristi za izradu slatkih i slanih, toplih i hladnih monoporcija za slastičarstvo, catering, HORECA,

Ø 110 x h 11 mm

Vol: 60 ml

Dimenzije kalupa: 240 x 140 mm

2 forme po kalupu

Silikonski kalup MINI JELLY upotrebite sa kalupom KE052.

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

pavoni-logo