Silikonski kalup za izradu slastica PK004/KE004

kn 115.00kn 650.00

Profesionalni silikonski kalup za izradu slastica.

Očisti

Opis

Silikonski kalup za izradu slastica PK004/KE004

PAVOCAKE je sistem kalupa kojeg sačinjava 6 pojedinačnih kalupa jednake veličine koji su umetnuti u polikarbonatni pladanj veličine 600 x 400 mm, a koji se mogu staviti direktno u hladnjak ili chiller/šoker.

PAVOCAKE ima veliku prednost što se može koristiti i pojedinačno tijekom proizvodnje i prilikom odvajanja kolača iz kalupa, a također je vrlo jednostavan za rukovanje i transport. Svaki pojedinačni oblik je ujedno i pojedinačni kalup kojim se može samostalno rukovati.

PAVOCAKE kalupi su napravljeni u potpunosti od 100% platinum slikona koji može izdržati od -40C do +280 C pa se može i peći i smrzavati, kao i prati u perilici posuđa, a sami oblik kalupa omogućava savršenu higijenu. Materijal je vrlo fleksibilan, omogućava savršeno odvajanje proizvoda iz kalupa nakon što je gotov proces smrzavanja. Kalup ima tanke stjenke koje omogućavaju brzo hlađenje i homogeno zamrzavanje. Svaki PAVOCAKE kalup ima registrirani dizajn.

Dimenzije pojedinačnog kalupa: 180 mm, visina 90 mm. Može se kupovati pojedinačno ili kao set od 6 komada sa kojim dobijete i pladanj. Profesionalni silikonski kalup. Proizvođač Pavoni Italia.

pavoni-logo

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr. Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr