Silikonski kalup za praline Srca

kn 45.00

Silikonski kalup za praline Srca

Napunite ih sa ganacheom, čokoladom ili želatinom i začinite svoje Valentinovo! Kalup je napravljen od 100% platinum silikona i može se peći ili smrzavati. Na jednom kalupu dolazi 14 utora pojedinačnih dimenzija cca 34 x 31 x 20 mm. Dimenzije vanjskog dijela kalupa su 180 x 170 x 21 mm.

Na zalihi

SKU: PAVchoco03 Kategorije: ,

Opis

Silikonski kalup za praline Srca

Silikonski kalup za praline Srca za čokoladu ili led. Napunite ih sa ganacheom, čokoladom ili želatinom i začinite svoje Valentinovo! Dekorirajte ih sa nekom od jestivih boja. Kalup je napravljen od 100% platinum silikona i može se peći ili smrzavati. Može se prati u perilici posuđa.

Na jednom kalupu dolazi 14 utora pojedinačnih dimenzija cca 34 x 31 x 20 mm. Dimenzije vanjskog dijela kalupa su 180 x 170 x 21 mm.

Proizvodi Pavoni Italia.

pavoni-logo

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr