Silikonski kalup za praline Srca

kn 45.00

Silikonski kalup za praline Srca

Napunite ih sa ganacheom, čokoladom ili želatinom i začinite svoje Valentinovo! Kalup je napravljen od 100% platinum silikona i može se peći ili smrzavati. Na jednom kalupu dolazi 14 utora pojedinačnih dimenzija cca 34 x 31 x 20 mm. Dimenzije vanjskog dijela kalupa su 180 x 170 x 21 mm.

Na zalihi (može se unaprijed naručiti)Procijenjeno vrijeme isporuke : 7-8 dana

SKU: choco03 Kategorije: ,

Opis

Silikonski kalup za praline Srca

Silikonski kalup za praline Srca za čokoladu ili led. Napunite ih sa ganacheom, čokoladom ili želatinom i začinite svoje Valentinovo! Dekorirajte ih sa nekom od jestivih boja. Kalup je napravljen od 100% platinum silikona i može se peći ili smrzavati. Može se prati u perilici posuđa.

Na jednom kalupu dolazi 14 utora pojedinačnih dimenzija cca 34 x 31 x 20 mm. Dimenzije vanjskog dijela kalupa su 180 x 170 x 21 mm.

Proizvodi Pavoni Italia.

pavoni-logo

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.