Select Page
NOVO

SO GOOD NO 32

 30.00

U ovom broju 32 započinjemo putovanje posjetom najhladnijim geografskim širinama, ispod nule, kako bismo otkrili smrznute kreacije četiri velika majstora ove discipline, svaki iz svoje profesionalne perspektive, iz naj„slastičarske“ vizije MOF-a Emmanuel Ryona i Davida Wesmaëla , do “kulinarskog” mladog ruskog slastičara Artema Gracheva , prolazeći kroz senzornu teoriju aroma višestranog Jesúsa Escalera . Ako preživite ledena iskušenja, doći ćete do ukusne hvale jednostavnosti koju nam nudi MOF David Briand , bit ćete zavedeni očiglednom nevinošću Eunji Leeja i bit ćete iznenađeni profinjenom i kreativnom viennoiserieom Nuña Garcíe…

Na zalihi

Predviđeni datum isporuke: 20/01/2025

SKU: SGN32 Kategorija:

Opis

Svaki novi So Good časopis mali je komadić najboljeg peciva koje vam služimo s puno ljubavi.

To je fotografija stvarnosti profesije na međunarodnoj razini, sa svim njezinim nijansama i posebnostima. No, iznad kulturoloških, geografskih i gastronomskih razlika, svaki od članaka koji čine ovu publikaciju primjer je profesionalnog nemira, nesukladnosti, želje da se ide dalje i istražuju granice.

U ovom broju 32 započinjemo putovanje posjetom najhladnijim geografskim širinama, ispod nule, kako bismo otkrili smrznute kreacije četiri velika majstora ove discipline, svaki iz svoje profesionalne perspektive, iz naj„slastičarske“ vizije MOF-a Emmanuel Ryona i Davida Wesmaëla , do “kulinarskog” mladog ruskog slastičara Artema Gracheva , prolazeći kroz senzornu teoriju aroma višestranog Jesúsa Escalera . Ako preživite ledena iskušenja, doći ćete do ukusne hvale jednostavnosti koju nam nudi MOF David Briand , bit ćete zavedeni očiglednom nevinošću Eunji Leeja i bit ćete iznenađeni profinjenom i kreativnom viennoiserieom Nuña Garcíe.

Potom će vas Paul Yochum odvući u svijet gastronomskih krafni, Joris Vanhee će vas naučiti kako raditi s najsvježijom čokoladom, Michal Kleiber ispričat će vam o svojim izletima u poljsku tradiciju i prirodu, a Raúl Bernal i Pol Marginedas će vas prevesti visokoj konkurenciji i s vama će podijeliti posao koji ih je učinio najboljim majstorima čokolade u Španjolskoj. Nakon skoka do antipoda, stižete u Melbourne gdje će vam Ash Smith pokazati svoje utješne slastice, poput velikog zagrljaja u zimskoj noći. Odatle u Japan, gdje će vas Jiro Tanaka upoznati sa sugestivnim konceptom Deliganta. A u Dubaiju vas čekaju braća Orfali koji će vam otkriti tajnu nevjerojatnog uspjeha njihovog poslovnog prijedloga na Bliskom istoku.

Jedan od najneobičnijih trenutaka ovog putovanja doživjet ćete tijekom posjeta Juliusu Persooneu , tvorcu čokolada koje su posebne poput njegove bombone od umjetne sline za oboljele od raka grla. Ronald García pokazat će vam kako je nasljeđe Maja ključno za razumijevanje današnjeg peciva, a velika dama američke kuhinje, Suzette Gresham , poželjet će vam dobrodošlicu u svom Acquarellu u San Franciscu gdje ćete naučiti o njegovoj ukusnoj povijesti. Putovanje završava u Maleziji, gdje ćete posjetiti Wei Loon Tana, Jeffreya Tana i par Jer Yenn & Jia Y i, svi oni eksponenti spektakularne eksplozije koju slastičarstvo doživljava u ovoj privlačnoj zemlji jugoistočne Azije.

Možete li smisliti bolje putovanje?

Jezik

engleski

Autor/i

Posavjetujte se sa sažetkom

Polutvrdi uvez

318 stranica

Godišnje izdanje

2024

Težina

2,1 kg

 

Uzbudljivi svijet ispod nule

Emmanuel Ryon.  francuska profinjenost

David Wesmaël.  Boje okusa

Isus Escalera.  Esencija dobrog sladoleda

Artem Gračev.  Dubina i emocija kroz sladoled

David Briand.  Zdrav razum peciva

Eunji Lee.  Opasna nevinost

Nuño García.  Haute viennoiserie

Paul Yochum.  Gastronomizacija krafne

Joris Vanhee.  čokoladne staze

Michal Kleiber.  Putovanje

Raul Bernal.  Čokoladijer na biciklu

Pol Marginedas.  Kad mit postane čokolada

Ash Smith.  Veliki zagrljaj u zimskoj noći

Jiro Tanaka.  Neka bude nježno

Mohammad, Wassim i Omar Orfali.  Bratimljenje kuhinje i slastičarstva

Julius Personone.  Više rock ‘n’ rolla nego ikad

Ronald Garcia.  Što pâtisserie duguje Srednjoj Americi

Suzette Gresham.  Stvaranje nezaboravnih iskustava za goste i osoblje jednako je bitno

sitnice

MALEZIJA , epicentar visoke slastičarne

Wei Loon Tan  malezijski naglasak

Jeffrey Tan  Biti slastičar da bi bio sretan

Jer Yenn i Jia Yi.  Dva u ravnoteži

Dodatne informacije

Težina 0.0 kg
Dimenzije 0.0 × 0.0 × 0.0 cm
0
Prazna košarica