Solitario desertna čašica sa poklopcem

kn 99.00

Visina 8,1 cm i promjer 7,9 cm. Pakiranje od 20 komada.

Na zalihiProcijenjeno vrijeme isporuke : 1-2 dana

Opis

Solitario desertna čašica sa poklopcem

Solitario desertna čašica sa poklopcem ima zapreminu 180 cc, a visina je 8,1 cm i promjer 7,9 cm. U pakiranju dolazi 20 komada. Otporno na temperature od -20 C do +70 C. Sukladno za upotrebu sa hranom. Izvrsno za serviranje i pakiranje monoporcija.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.