Odabir kategorije proizvoda

Stalak za torte Sweet table Papillon crno

kn 149.99

Promjer 28 cm/ h 12 cm

Na zalihi

SKU: PAPILLONNRS Kategorija:

Opis

Stalak za torte Sweet table Papillon crno

Stalak za torte Sweet table Papillon crno napravljeni su od kvalitetne polikarbonatne plastike. Idealni su za serviranje torti,kolača,keksa i maštovitih monoporcija i finger-food zalogaja.Stalak za torte Sweet table donijeti će eleganciju na vaš slatki stol,bankete svatove i izloge vaših slastičarnica.

Dimenzije Sweet table stalka promjer 280 mm, visina 120 mm. U pakiranju dolazi 1 komad.

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

pavoni-logo

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.