Stalak za torte Sweet table Papillon crveno

kn 149.99

Promjer 28 cm/ h 12 cm

Na zalihi

Opis

Stalak za torte Sweet table Papillon crveno

Stalak za torte Sweet table Papillon crveno napravljeni su od kvalitetne polikarbonatne plastike.Idealni su za serviranje torti,kolača,keksa i maštovitih monoporcija i finger-food zalogaja.Stalak za torte Sweet table donijeti će eleganciju na vaš slatki stol,bankete svatove i izloge vaših slastičarnica.

Dimenzije Sweet table stalka promjer 280 mm, visina 120 mm. U pakiranju dolazi 1 komad.

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

pavoni-logo

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr