Štapići za lizalice-cakepops 15 cm

kn 39.00

Štapići za lizalice-cakepops 15 cm

Debljina-3,5 mm. Dužina 15 cm, pakiranje 50 komada.

Na zalihi



Procijenjeno vrijeme isporuke : 3-4 dana

Opis

Štapići za lizalice-cakepops 15 cm

Štapići za lizalice-cakepops 15 cm – dolaze u pakiranju 50 komada, dužine 15 cm i debljine 3,5 mm. Napravljeni od plastike u potpunosti sukladne za upotrebu sa hranom. Proizvođač:Pavoni-Italija.

Upotrebite ih sa kalupima za cakepopse!

Recept za cakepopse potražite ovdje!

Kalup-za-lizalice-sw02

 

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Recept za rođendanske Cake popse

Priprema: 30 minutaVrijeme pečenja:12/14 minutaSastojci za 20 komada:2 jaja80 gr maslaca (mekanog, najbolje neka odstoji malo na sobnoj temeperaturi)160 gr brašna2 gr praška za pecivoprstohvat soli100 gr šećera u prahumalo vanilije (mlijevene na vrh noža) ili 2 kapi arome vanilijemaslac ili ulje u spreju ( za namašćivanje kalupa)Dekoracija:šećerni cvjetićijestive perlice roza i bijelejestiva boja u gelu roza20 štapića za lizaliceGlazura:600 gr prosijanog šećera u prahu60 gr bjelanjaka60 gr limunovog sokaPriprema:Istucite maslac zajedno sa šećerom u prahu i vanilijom.Dodajte jedno po jedno jaje, a potom dodajte prosijano brašno zajedno sa praškom za pecivo i malo soli. Dobro promiješajte i sve zajedno stavite u dresir vrećicu. Lagano namastite kalup prije upotrebe ( obje strane). Napunite udubine tako da vam do vrha ostane 2mm prazno, ali tako da formirate vrh.Zatvorite kalup. Pecite na 180C 12 do 14 minuta. Izvadite iz pečnice i pustite nekoliko minuta da se ohladi prije nego što otvorite kalup. Nakon što ste otvorili kalup ostavite kuglice još nekoliko minuta da odmore u kalupu. Nakon što su se u potpunosti ohladili možete zabiti štapiće.GlazuraZajedno istucite sve sastojke i dodajte po želji jestivu boju u gelu.Dekoracija:Umočite kuglice u glazuru, svaku pojedinačno, i držite po kutem kako bi se ocijedio višak glazure. Prije nego što  glazura u potpunosti očvrsne pospite ih jestivim perlicama po želji.Dok čekate da se glazura osuši možete ih staviti da stoje u čaši.Zavežite mašnicu i vaše slatke kuglice su gotove.