Odabir kategorije proizvoda

Tacne za izlaganje kolača i torte za vetrine – Dim. 305 x 225 x 20 mm

Javite nam se na info@cutecolor.hr i zatražite svoju ponudu

 

Dim. 305 x 225 x 20 mm

Dostupno na zahtjev. Minimalna količina 10 kom.

Opis

Tacne za izlaganje kolača i torte

Tacne za izlaganje kolača i torte za vetrine – Dim. 305 x 225 x 20 mm. Za izlaganje svježih kolača, torti, pralina i općenito svih vrsta deserta.

Dim. 305 x 225 x 20 mm

Dostupno na zahtjev. Minimalna količina 10 kom.

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU MACHINE za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

×