Odabir kategorije proizvoda

TERMOBOX TB7569R9

Javite nam se na info@cutecolor.hr i zatražite svoju ponudu

Vanjske dimenzije 77 x 54 x 68,7 h
Unutarnje dimenzije cm 61,5 x 41 x 58,5 h
Težina jedinice 6,6 kg
Volumen 126 l

SKU: TB7569R9 Kategorija: Oznaka:

Opis

TERMOBOX 

TERMOBOX TB7569R9. Višenamjenski termobox s 9 vodilica. Dizajnirani su za držanje pladnjeve od 60×40 cm i posebno za transport tijekom prijevoza, bez brige da će ispasti ili pasti.

Lagan, izrađen od EPP (ekspandirani polipropilen) visokokvalitetnih i ekološki prihvatljivih materijala. Kemijski inertni, ne napadaju ih ulja, masti i većinu kemikalija. Zahvaljujući izvrsnoj apsorpciji mehaničke energije imaju visoku otpornost na udarce bez oštećenja.

Zahvaljujući njihovoj iznimnoj konstrukcijskoj snazi mogu izdržati teška opterećenja zadržavajući svoj oblik. Perivi u perilica posuđa. Pogodno za prehrambene proizvode. Može se 100% reciklirati.

Vanjske dimenzije 77 x 54 x 68,7 h
Unutarnje dimenzije cm 61,5 x 41 x 58,5 h
Težina jedinice 6,6 kg
Volumen 126 l

EKSKLUZIVNI DIZAJN – Odjeljak za vruće ili hladne ploče postavljen je na unutarnju stražnju stijenku kako bi se spriječilo da kondenzacija kaplje odozgo i pogoduje ravnomjernoj raspodjeli temperature kroz spremnik.

JEDNOSTAVNA IDENTIFIKACIJA – Posebna pred-tiskana ureznica omogućuje umetanje obojenih identifikacijskih pločica.

RUKOVANJE NA 4 STRANE – Na gornjem dijelu, udobna ručka perimetra omogućuje udobno i sigurno rukovanje.

JEDNOSTAVNO OTVARANJE I ZATVARANJE – Zakrivljeni rubovi vrata osiguravaju lako i sigurno zatvaranje.

POMOĆNI PRISTUP 270˚ – Šarke i brava u čvrstom najlonu omogućuju otvaranje vrata na 270 ° i ostaju otvoreni na strani prednje jedinice za utovar kako bi se olakšao pristup proizvodima. Sigurnosne brave sigurno drže vrata zatvorena tijekom transporta.

Napomena: Najbolji rezultati će se postići punjenjem pladnjeva na temperaturama između 82 ° C i 88 ° C. Ulaganje metalnih spremnika na temperaturama iznad 120 ° C može uzrokovati oštećenje spremnika.

 

480x350 Lavabile in lavastoviglie

Možemo zadovoljiti sve posebne potrebe i prilagoditi se, zajedno procijeniti i personaliziranu ponudu. Pavoni Italia jamči proizvod koji poštuje najviše standarde kvalitete i ispunjava sve industrijske propise.

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja i proizvoda za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr