TERMOBOX ZA DOSTAVU OBROKA

Javite nam se na info@cutecolor.hr i zatražite svoju ponudu

Vanjske dimenzije 480x350x167 mm

Opis

TERMOBOX 

Termobox za dostavu obroka. Dizajniran za dostavu 2 puna obroka (uključujući tople i hladne proizvode, kruh ili voće, pića i pribor za jelo). Ovaj Termobox  sa odjeljak idealan je za ugostiteljske usluge dostavu hrane, hotele, škole, bolnice, sveučilišta. Odvojeni odjeljci drže hranu toplom ili hladnom u potpunoj sigurnosti. Proizvedeni su od ekološkog polipropilena s izvrsnom toplinskom izolacijom, kako bi ga učinili idealnim i izvedbenim rješenjem za najrazličitije potrebe prijevoza hrane, također zahvaljujući izuzetnoj otpornosti na udarce i izdržljivosti.

Vanjske dimenzije 480x350x167 mm

Volumen 30 l, Težina 0,40 kg

TERMOBOX ZA DOSTAVU OBROKA

480x350 Lavabile in lavastoviglie

Možemo zadovoljiti sve posebne potrebe i prilagoditi se, zajedno procijeniti i personaliziranu ponudu. Pavoni Italia jamči proizvod koji poštuje najviše standarde kvalitete i ispunjava sve industrijske propise.

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja i proizvoda za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr

×