Odabir kategorije proizvoda

Titanium dioxide

kn 139.00

Veličina pakiranja 250 gr.

Na zalihi .

SKU: td Kategorija:

Opis

Titanium dioxide

Titanium dioxide u pakiranju 250 gr.

Titanium dioxide je aditiv koji se koristi za izbjeljivanje ili kao sredstvo protiv zgrušnjavanja. Također se može koristiti za dobivanje tekstura finalnog proizvoda, bilo da je riječ o dobivanju glatke površine ili stvaranje raspucalog efekta. Može se miješati sa čokoladom ili kakao maslacem. Dozirati u malim količinama. Nije topiv u vodi.

Rok trajanja: 06/2022

 

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.