Truffle Shells – White

kn 425.04

Čokoladne školjke – napravljene od kremaste bijele čokolade Callebaut® s izraženim mliječnim okusom. Imaju ugodan otvor, tako da ih možete lako napuniti bilo kojim tekućim ganacheom, pralinom ili kremama. Nakon što ih napunite i ostavite da se punjenje stvrdne, naši kuhari preporučuju da ih potopite u temperiranu čokoladu prije nego što je odmah po završetku dovršite prema ukusu. Možete ih, na primjer, uvaljati u čokoladne mrvice ili bijeli Crispearls ™. Čokoladne školjke prepuštaju mašti i omogućuju vam da se igrate okusima, teksturama i bojama.

Pakiranje sadrži 504 komada.

Opis

Truffle Shells – White

Truffle Shells – White. Čokoladne školjke – napravljene od kremaste bijele čokolade Callebaut® s izraženim mliječnim okusom. Imaju ugodan otvor, tako da ih možete lako napuniti bilo kojim tekućim ganacheom, pralinom ili kremama. Nakon što ih napunite i ostavite da se punjenje stvrdne, naši kuhari preporučuju da ih potopite u temperiranu čokoladu prije nego što je odmah po završetku dovršite prema ukusu. Možete ih, na primjer, uvaljati u čokoladne mrvice ili bijeli Crispearls ™. Čokoladne školjke prepuštaju mašti i omogućuju vam da se igrate okusima, teksturama i bojama.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr