Odabir kategorije proizvoda

Ukrasna kutija Torta

kn 3.00kn 24.00

Ukrasna kutija Torta

Ukrasna kutija torta veličine 80 x 40 x 50 mm

Očisti
SKU: 16915s Kategorija:

Opis

Ukrasna kutija Torta

Ukrasna kutija Torta veličine je 80 x 40 x 50 mm, a napravljena je od bijelog kartona. Materijal je sukladan za upotrebu sa hranom. Ova ukrasna kutija svojim dimenzijama idealno će se uklopiti na kartonski stalak perla bijele boje. Idealno za serviranje konfeta, čokoladnih pralina ili drugih sitnih slastica. Idealno za ukrašavanje svadbenih stolova, rođendanskih proslava ili drugih važnih svečanosti i kada želite iznenaditi svoje goste ukusno uređenim slatkim stolom.
Proizvedeno u Italiji.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

KOMADA

1 KOM, 5 KOM, 10 KOM