Odabir kategorije proizvoda

Ukrasna papirnata kutija Balon

kn 3.50

Ukrasna papirnata kutija Balon

Ukrasna papirnata kutija Balon veličine 60 x 40 x 145 mm.

Na zalihi

SKU: 17299s Kategorija:

Opis

Ukrasna papirnata kutija Balon

Ukrasna papirnata kutija Balon veličine je 60 x 40 x 145 mm. Napravljena je od bijelog debelog papira sa reljefnim uzorkom. Idealno za pakiranje sitnih slastica, konfeta ili pralina. Idealno će se uklopiti na vaš slatki, svečani stol, za darivanje krizmanika, pričesnika i krštenja. U pakiranje nije uključena trakica kao na slici proizvoda.

Proizvedeno u Italiji.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.