Odabir kategorije proizvoda

Ukrasna papirnata kutija Balon

kn 3.50

Ukrasna papirnata kutija Balon

Ukrasna papirnata kutija Balon veličine 60 x 40 x 145 mm.

IZLAZI IZ ASORTIMANA

Na zalihi

SKU: SC17299 Kategorije: ,

Opis

Ukrasna papirnata kutija Balon

Ukrasna papirnata kutija Balon veličine je 60 x 40 x 145 mm. Napravljena je od bijelog debelog papira sa reljefnim uzorkom. Idealno za pakiranje sitnih slastica, konfeta ili pralina. Idealno će se uklopiti na vaš slatki, svečani stol, za darivanje krizmanika, pričesnika i krštenja. U pakiranje nije uključena trakica kao na slici proizvoda.

Proizvedeno u Italiji.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

×