Odabir kategorije proizvoda

Ukrasna vrećica Krizma

kn 3.75

Dimenzije 70 x 35 x 80 mm.

IZLAZI IZ ASORTIMANA

Na zalihi

SKU: SC17474 Kategorije: ,

Opis

Ukrasna vrećica Krizma

Ukrasna vrećica Krizma veličine je 70 x 35 x 80 mm. Idealno za pakiranje sitnih slastica, konfeta ili pralina. Idealno će se uklopiti na vaš slatki, svečani stol, za darivanje krizmanika, pričesnika i krštenja. Za još bolju prezentaciju kombinirajte sa kartonskim stalcima na 2 ili 3 kata.

Proizvedeno u Italiji.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

KOMADA

1 KOM, 5 KOM, 10 KOM

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

×