Uređaj za kuhanje pod vakumom – Sousevide 11,2 l

Javite nam se na info@cutecolor.hr i zatražite svoju ponudu

 

SKU: Sousevide 11,2 l Kategorije: ,

Opis

Uređaj za kuhanje pod vakumom

Uređaj za kuhanje pod vakumom – Sousevide 11,2 l. Sous Vide je francuska tehnika kuhanja, što u prijevodu znači “pod vakumom”. U ovoj se tehnici hrana vakuumski zatvara u vrećici za kuhanje i zagrijava na točno određenoj temperaturi u vodenoj pećnici. Hrana kuhana sous vide razvija okuse i teksture koje se jednostavno ne mogu kopirati koristeći bilo koju drugu tradicionalnu metodu kuhanja.

Za 18 do 20 porcija od 115 g. Homogena precizna kontrola temperature.

Kontinuirano nadziranje temperature kupke na LCD zaslonu. Tiho. Bez ikakvog isparavanje.

Uređaj za kuhanje pod vakumom - Sousevide

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU MACHINE za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr

×