Uvjeti dostave

DOSTAVA ZA HRVATSKU

U dostavi pošiljaka Cute Color surađuje sa dostavnom službom GLS. Narudžbe primljene do 13 h, šalju se istog radnog dana. Narudžbe primljene nakon 13 h šalju se idućeg radnog dana. Ukoliko ste npr. naručili u petkom do 13 h vaša će narudžba stići u ponedjeljak.  Ukoliko ste naručili u petak poslije 13 h te subotom i nedjelju vaša će pošiljka stići u utorak. Trošak dostave plaća kupac, uplatom internet bankarstvom ili prilikom preuzimanja pošiljke. Troškovi dostave razlikuju se ovisno o načinu plaćanja. Uplatu možete izvršiti direktno na naš račun. Ukoliko plaćate pouzećem trošak dostave je viši jer uključuje trošak otkupnine tj. novčane transakcije.

TROŠAK DOSTAVE: UPLATA NA RAČUN = 19,90 KN

TROŠAK DOSTAVE: PLAĆANJE POUZEĆEM = 25,89 KN

Rok dostave je 2 radna dana, osim otoka i manjih mjesta gdje može varirati. U većini slučajeva pošiljke su isporučene idući radni dan. Za vrlo mala mjesta je moguće da će dostava trajati 48 h.

Ukoliko plaćate internet bankarstvom potrebno nam je 1 radni dan da proknjižimo uplatu što može produžiti isporuku.

Proizvodi na rezervaciji stižu prema rasporedu i kupac će biti obaviješten. Proizvodi na rezervaciji obično su na putu prema našem skladištu i uglavnom stižu za oko 3-4 radna dana.

Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvod nemamo na zalihi ili ga više ne možemo naručiti, obavijestiti ćemo kupca pisanim putem, a kupac ima pravo odustati od narudžbe/ugovora ili pristati na naknadi rok za isporuku.

Sve naručene artikle nastojat ćemo isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljki. U slučaju posebnih želja u vezi dostave slobodno nas kontaktirajte ili stavite napomenu uza to predviđeno polje prilikom popunjavanja narudžbe.

POVRAT NARUDŽBE

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni naručenim proizvodima ili ste se predomislili i želite ih vratiti, trošak povratne dostave snosi Cute Color d.o.o. U tom ćemo slučaju poslati dostavljača po vašu pošiljku.

DOSTAVA ZA INOZEMSTVO

Dostavu za inozemstvo vršimo putem GLS dostavne službe i rok dostave je do 3-4 radna dana. Rokovi dostave su okvirni i mogu varirati. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte. Cijena dostave za inozemstvo varira ovisno u koju se zemlju šalje. Za Švicarsku postoji i fiksna naknada za uslugu carinjenja u iznosu 150 kn. Kupce iz Švicarske će kontaktirati naša služba za korisnike sa detaljima oko dostave.

PODACI ZA UPLATU Uplata internet bankarstvom vrši se na račun Cute Color d.o.o.  otvoren kod Zagrebačke banke dd. Podatke za uplatu primiti ćete nakon što potvrdite narudžbu u webshopu.

PRIMATELJ: CUTE COLOR D.O.O.

IBAN: HR3323600001102524862

POZIV NA BROJ: (00) BROJ VAŠE NARUDŽBE

IZNOS ZA UPLATU: IZNOS VAŠE KOŠARICE