Pitanja i odgovori

PROIZVODI

Svi proizvodi u našem web shopu su zdravstveno su ispravni i proizvedeni su prema najvišim standardima. Svi proizvodi su prikladni za upotrebu sa hranom te su proizvedeni kako bi zadovoljili HACCP načela.  Prodajemo samo proizvode proizvedene u EU, a trudimo se ponuditi i hrvatske proizvode.

Ne mogu naći željeni artikl, znači li to da ga nemate?

Ako ne možete naći željeni artikl online, kontaktirajte nas bilo email-om ili telefonom na fiksni broj 075 76 77 82 ili na mobitel 092 166 1673, a naše će Vam osoblje rado pomoći.

Koliko je vremena potrebno za dostavu?

Za narudžbe primljene do 13h, dostava će biti obavljena istog dana. Narudžbe nakon 13 h se šalju idućeg radnog dana. Narudžbe primljene u vrijeme vikenda, blagdana i neradnih dana, šalju se idućeg radnog dana. Vaša pošiljka do vas stići idućeg radnog dana od dana slanja.

Moguće je da neki proizvodi nisu trenutno na zalihama ili su u dolasku te su oni naznačeni posebno. U tom ćemo vas slučaju dodatno kontaktirati. Za takvu vrstu proizvoda moguć je produljen rok dostave. Proizvodi koji su dostupni za rezervaciju, a nisu trenutno na zalihama su u dolasku na naše skladište i obično nam stižu kroz 3-4 radna dana. Ukoliko rezervirate proizvod on će biti isporučen kroz 3-4- radna dana.

Koliko iznose troškovi dostave?

Troškovi dostave za Hrvatsku za plaćanje internet bankarstvom i PayPal-om iznose 19,90 kn, a za plaćanje prilikom preuzimanja pošiljke dostava se uvećava za iznos usluge otkupnine koja iznosi 5,99 kn. Troškovi dostave za EU iznos 62,50 kn.

Koja su dostavna područja?

Dostavljamo na području cijele Republike Hrvatske i Slovenije, Njemačke, Austrija, Švicarske, Poljske, Češke, Slovačke. Troškovi dostave za EU iznos 62,50 kn.

Mogu li osobno preuzeti svoju košaricu?

Možete. Najavite nam se na mail info@cutecolor.hr ili na broj 092 166 1673 ili 075 76 77 82

Kako mogu platiti?

Uplate je moguće izvršiti direktno na naš račun ili prilikom preuzimanja pošiljke (plaćanje pouzećem) ili bankovim karticima pute Pay Pal servisa. Prihvaćene kartice su Mastercard, Visa, American Express i Discover kartica. Vodite računa da je trošak plaćanja pouzećem viši budući da uključuje trošak otkupnine.

ZAŠTITA PODATAKA

Za što se koriste moji podaci?

Cute Color d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Prikupljamo samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, a kupcima dajemo mogućnost  izbora o upotrebi njihovih podataka, ukljućujući mogućnost odluke žele li sudjelovati u marketinškim kampanjama. Svi se podaci o kupcima strogo čuvaju i dostupni su djelatnicima samo za obavljanje posla

REKLAMACIJE

Naručeni artikli su oštećeni i/ ili želim ih vratiti ili zamijeniti.

Želja nam je osigurati Vam  zadovoljstvo kupljenim proizvodima i našom uslugom. U slučaju bilo kakvih žalbi, ne oklijevajte javiti nam se.Cijenimo povratne informacije, a dati ćemo sve od sebe da budete zadovoljni.

Cute Color d.o.o. se obvezuje poštovati Zakon o zaštiti potrošača kao i sve ostale zakonske akte vezane uz kupovinu na daljinu. U slučaju povrata ispravne robe, ona mora biti vraćena u neoštećenoj i originalnoj ambalaži, a uz proizvod mora biti sav popratni sadržaj. U slučaju povrat Cute Color d.o.o. će poslati dostavljača da preuzme vašu narudžbu.

Kupovina putem webshop-a ili narudžba putem telefona podrazumijeva sklapanje Ugovora na daljinu.Ugovor na daljinu može se raskinuti u roku 14 dana putem web forma na našim stranicama- Reklamacije odnosno linka :https://www.cutecolor.hr/reklamacije/ ili elektroničkom poštom na reklamacije@cutecolor.hr , u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i navedeni pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora.

Također, Obrazac za jednostrani raskid Ugovora koji se nalazi na https://www.cutecolor.hr/wp-content/uploads/2015/01/Obrazac-za-jednostrani-raskid-ugovora-sklopljenog-na-daljinu-ili-putem-telefona.pdf korisnik može elektronički ispuniti i poslati u kojem će mu slučaju Cute Color bez odgađanja dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora elektroničkom poštom.

U slučaju oštećenih artikala, obvezujemo se izvršiti povrat sredstava u najkraćem mogućem roku, a isključivo na račun  s kojeg su sredstva uplaćena.

Više možete pogledati u našim općim uvjetima poslovanja.

GRATIS Jestivi flomaster u crnoj boji za sve narudžbe iznad 99 kn! Otkaži