Odabir kategorije proizvoda

Uvjeti dostave

DOSTAVA ZA HRVATSKU

U dostavi pošiljaka Cute Color surađuje sa dostavnom službom GLS. Prije isporuke primiti ćete od nas obavijest emailom da je narudžba završena. Također ćete primiti i sms i/ili email od dostavne službe sa detaljima o paketu.Trošak dostave plaća kupac, uplatom internet bankarstvom ili prilikom preuzimanja pošiljke. Troškovi dostave razlikuju se ovisno o načinu plaćanja. Uplatu možete izvršiti direktno na naš račun. Ukoliko plaćate pouzećem trošak dostave je viši jer uključuje trošak otkupnine tj. novčane transakcije.

TROŠAK DOSTAVE: UPLATE NA RAČUN I KARTICAMA = 32 KN

TROŠAK DOSTAVE: PLAĆANJE POUZEĆEM = 37 KN

Rok dostave je 1-7 radnih dana. Indikativno vrijeme isporuke naznačeno je kod svakog proizvoda. U većini slučajeva pošiljke su isporučene idući radni dan. 

Ukoliko plaćate internet bankarstvom potrebno nam je 1 radni dan da proknjižimo uplatu što može produžiti isporuku.

Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvod nemamo na zalihi ili ga više ne možemo naručiti, obavijestiti ćemo kupca pisanim putem, a kupac ima pravo odustati od narudžbe/ugovora ili pristati na naknadi rok za isporuku.

Sve naručene artikle nastojat ćemo isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljki. U slučaju posebnih želja u vezi dostave slobodno nas kontaktirajte ili stavite napomenu uza to predviđeno polje prilikom popunjavanja narudžbe.

POVRAT NARUDŽBE

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni naručenim proizvodima ili ste se predomislili i želite ih vratiti, trošak povratne dostave snosi Cute Color d.o.o. U tom ćemo slučaju poslati dostavljača po vašu pošiljku. Molimo da nas prije kontaktirate.

DOSTAVA ZA INOZEMSTVO

Dostavu za inozemstvo vršimo putem DPD, GLS dostavne službe i Hrvatske pošte,a rok dostave je do 1-7 radnih dana. Rokovi dostave su okvirni i mogu varirati. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte. Cijena dostave za inozemstvo varira ovisno u koju se zemlju šalje.

PODACI ZA UPLATU Uplata internet bankarstvom vrši se na račun Cute Color d.o.o.  otvoren kod Zagrebačke banke dd. Podatke za uplatu primiti ćete nakon što potvrdite narudžbu u webshopu.

PRIMATELJ: CUTE COLOR D.O.O.

IBAN: HR3323600001102524862

POZIV NA BROJ: (00) BROJ VAŠE NARUDŽBE

IZNOS ZA UPLATU: IZNOS VAŠE KOŠARICE

×