Select Page

Cookmatic Pavoni

Javite nam se na info@cutecolor.hr i zatražite svoju ponudu

Cookmatic Pavoni je savršen za pripremu  košarica od prhkog tijesta, slatkih i slanih u raznim oblicima. Zamjenjive ploče omogućuju izradu košarica u različitim oblicima i veličinama. Kombinacija dviju ploča osigurava da proizvod bude  savršeno pečen i formiran.  Cookmatic je jednostavan za korištenje i uključuje posebni softver za točnu kontrolu pečenja. Potrebno je postaviti samo temperaturu i vrijeme za pečenje vaših košarica od prhkog tijesta. Cookmatic omogućuje da jedna osoba  proizvede u sat vremena oko 700 komada gotovog proizvoda.

Cookmatic Pavoni je savršen za pripremu  košarica od prhkog tijesta, slatkih i slanih u raznim oblicima. Zamjenjive ploče omogućuju izradu košarica u različitim oblicima i veličinama. Kombinacija dviju ploča osigurava da proizvod bude  savršeno pečen i formiran.  Cookmatic je jednostavan za korištenje i uključuje posebni softver za točnu kontrolu pečenja. Potrebno je postaviti samo temperaturu i vrijeme za pečenje vaših košarica od prhkog tijesta. Cookmatic omogućuje da jedna osoba  proizvede u sat vremena oko 700 komada gotovog proizvoda. Prikladan za produkciju u kontinuitetu Cookmatic ima 2 ploče koje se zagrijavaju, obje premazane sa slojem materijala koji omogućava da se tijesto ne ljepi za ploče. Ploče se mogu brzo i lako mijenjati što vam omogućava jednostavno i brzo čišćenje. Uz to možete imati i nekoliko ploča sa različitim oblicima. Garancija 2 godine Dimenzije zatvorenog stroja: 440 mm x 420 mm x 530 mm Težina 28 Kg Snaga 3200 Watt Napon 220/240 volt Dostupno na zahtjev 110/380 vol Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU MACHINE za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

0
Prazna košarica