Odabir kategorije proizvoda

Vaš potpis na čokoladi

Javite nam se na info@cutecolor.hr i zatražite svoju ponudu

Istaknite svoje slastice logom na čokoladi! Pružamo vam brojne mogućnosti personalizacije čokolade.

Vaš potpis na čokoladi

Istaknite svoje slastice logom na čokoladi! Pružamo vam brojne mogućnosti personalizacije čokolade. Odaberite neku od varijanti: A)  čokoladne plakete - bijela, tamna i mliječna čokolada, ekstra tanke i spremne za upotrebu Vaš-logo-na-čokoladi B) gotovi blister kalupi koje vi punite čokoladom Vaš-logo-na-čokoladi   C) folije sa printom- printane nasumično ili podesive po nekoj od zadanih šablona Vaš-logo-na-čokoladi

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

×