Select Page

AGAR AGAR PRAH 150g

 20.40

Neto težina 150g

Na zalihi

Predviđeni datum isporuke: 15/04/2024

SKU: LF10038 Kategorija: Oznaka:

Opis

AGAR AGAR PRH 150g – Louis Francois 

Agar-Agar je sredstvo za želiranje napravljeno od crvenih algi. Bez mirisa i neutralnog okusa, često se koristi kao vegetarijanska alternativa želatini za zgušnjavanje i stabilizaciju. Agar-agar prah se lako otapa u tekućinama. Nakon kuhanja i hlađenja, tekućine koje sadrže agar-agar stvrdnu se u tvrdi, krhki gel. Idealno za žele, peciva i deserte. Nije preporučljivo koristiti s proizvodima koji su kiseli ili imaju visok sadržaj alkohola. 

 Otopite svoj pripravak s Agar Agarom, miješajte kako biste uklonili grudice. Zakuhajte i pustite da se grije 2 do 3 minute. Prelijte pripravak i ostavite da stoji na hladnom ili na sobnoj temperaturi.

Preporučene doze:

Mliječni proizvodi, umaci za juhe, juhe, keksi, peciva, deserti: 5 do 10 g/kg.

Mliječni specijaliteti i slastice: 10 do 20 g/kg

Dijetetski proizvodi: 20 do 40 g/kg

Halal i košer. Pogodno za vegane i vegetarijance. 

LOUIS FRANÇOIS rođen 1882. samouki je izumitelj koji je strastven prema radu Louisa Pasteura i drugih znanstvenika tog vremena. Instalirao je svoj laboratorij u Parizu i osnovao svoju tvrtku 1908. Vrlo brzo se zainteresirao za probleme očuvanja, teksture i emulzije s kojima se susreće u primjeni hrane. Tako osmišljava specijalitete bazirane na prirodnim proizvodima: agar agaru, gumi arabici i tragakantu te prahu jaja koji svoju primjenu nalaze u kulinarstvu. Više od jednog stoljeća tvrtka LOUIS FRANÇOIS održava ovu strast za inovacijom i izvrsnošću. S proizvodnim mjestom i laboratorijem u Ile-de-Franceu, Louis FRANÇOIS proizvodi i prodaje širom svijeta široku paletu proizvoda za pekarstvo, slastičarstvo, čokoladu, sladoled i gastronomiju.

LOUIS FRANÇOIS

     Dodatne informacije

     Težina0.0 kg
     Dimenzije0.0 × 0.0 × 0.0 cm
     0
     Prazna košarica